We willen ons graag even voorstellen. Janny en Jacqueline alias De Dames. Rond de leeftijd van 40 jaar hebben we gekozen om het roer om te gooien.

Onze nieuwe uitdaging is om alleen maar bezig te zijn met de dingen waar we van houden en die we fijn vinden. Mensen, creativiteit, eten, ambacht en vooral passie. Het is heerlijk om vanuit je hart te werken, dat zie en dat proef je.

Het idee van een ijssalon en chocolaterie werd snel geboren. Aanvankelijk was het de bedoeling om dit samen te gaan runnen, maar dat onze winkel zo’n succes zou worden hadden we alleen maar kunnen dromen.
Inmiddels hebben we een tweede zaak in Son geopend. We zijn uitgegroeid tot een van de grotere ijssalons en chocolaterieën in Nederland.
Dit succes is bekroond met de volgende prijzen en nominaties

  • 2006 Ondernemer van het jaar in Oirschot
  • 2007 De mooiste ijsvitrine van Nederland
  • 2009 Genomineerd voor de markantste ondernemer van Brabant
  • 2010 Genomineerd voor de Dutch Design week
  • 2011 Genomineerd voor de ondernemer van het jaar in Son en Breugel
  • 2015 Gezelligste Winkel van Oirschot en Son

Doordat we in Nederland verschillende seizoenen hebben kunnen we elke keer weer onze creativiteit in de winkels kwijt. Elk seizoen heeft een eigen identiteit en dit voeren we niet alleen door in de aankleding maar ook in de cadeaus en het chocolade assortiment.
Een winkel met een sfeervolle uitstraling, dat moet je gezien hebben.
Doen wat goed voelt in je hart is een voorrecht. Ondernemen is een heerlijk vak. Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten in een van onze winkels in Son of Oirschot, zodat wij al dat moois en lekkers met u kunnen delen.

Met zoete groeten,

Janny en Jacqueline

image3